Više od 20 godina sa Vama...

Pekara Mlinček - pekara domaćih proizvoda, dio je naše tvrtke Record d.o.o.. Uspješno poslujemo od 1994. godine. Proizvodnja zdrave hrane naša je orijentacija. Proizvodimo žitarice: kukuruz, pšenicu, raž, heljdu... U sklopu tvrtke je kameni mlin na kojem meljemo žitarice te tako dobijemo brašna izuzetnih nutritivnih karakteristika. 

Meljemo cijela zrna, te tim postupkom sačuvamo sve vrijedne sastojke iz žitarica. 

Upravo u želji da tržištu ponudimo kvalitetne pekarske proizvode od našeg brašna nastala je PEKARNICA MLINČEK- pekara domaćih proizvoda.

Pored standardne ponude pekarskih proizvoda, ističemo i paletu proizvoda bez pekarskih i industrijskih dodataka, poboljšivača okusa , boja i sl. Tu je i nekoliko vrsta PRAVOG DOMAĆEG KRUHA - koje proizvodimo od raznih vrsta integralnih brašna, na potpuno tradicionalan način, ručno. Tim postupcima kruh dobije okus punog intenziteta i već pomalo zaboravljenog mirisa, a izuzetne nutritivne vrijednosti.

Tu su i tradicionalne delicije našeg kraja pripremljene u izvornom obliku, ručno, od kvalitetnih sastojaka, bez ikakvih industrijskih dodataka.

Ako vam je važno što jedete Vi i Vaši najdraži, posjetite naša prodajna mjesta, kontaktirajte nas na tel. 0989616175 ili putem mail adrese info@pekara-mlincek.com.

No, na web-u ništa ne miriši, stoga ovaj skup lijepih riječi malo vrijedi, ako ne probate naše proizvode i sami se uvjerite u to što vam želimo prezentirati.Najfiniji kruh i peciva